Informatie over kruiden

Bij verwenbad kun je voor je badzout kiezen uit een aantal geselecteerde kruiden. Vele kruiden staan er al eeuwen bekend om een heilzame werking te hebben. Op deze pagina staan van al van onze kruiden waar ze al eeuwen lang voor gebruikt worden.
Mochten er medische klachten zijn raadpleeg dan altijd een arts.

Echinacea (Zonnehoedkruid)

Te gebruiken in rustgevende en zuiverende badzouten.
Dit kruid is een natuurlijke infectiebestrijder. Het doodt bacteriën, schimmels en virussen. Het heeft weinig invloed op de geur van uw badzout. Het is ideaal bij griep en verkoudheid. Echinacea heeft wondhelende eigenschappen. Dit kruid bestaat uit gedroogde, gesneden stukken van de Echinaceaplant.

Echinacea wortel

Te gebruiken in rustgevende en zuiverende badzouten.
Dit kruid is een natuurlijke infectiebestrijder. Het doodt bacteriën, schimmels en virussen. Het heeft weinig invloed op de geur van uw badzout. Het is ideaal bij griep en verkoudheid. Echinacea heeft wondhelende eigenschappen. Dit kruid bestaat uit gedroogde, gesneden stukken van de wortel van de Echainaceaplant.

 

Eucalyptus

Te gebruiken in activerende badzouten.
Eucalyptus helpt bij spierpijn, verminderde weerstand en infecties. In combinatie met eucalyptusolie heb je een ideaal badzout om in te zitten als uw weerstand minder is, bij griep en verkoudheid. Ook heel erg lekker in een voetenbad.