Badzout voor baby's "Relax, baby"

Babybadzout "Relax, baby"


 

4.95

+

Het eerste badzout speciaal bedoeld voor baby's en jonge kinderen. Verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. Bevat uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten die je baby heerlijk ontspannen maken. Het is zuinig in gebruik, met 1-2 eetlepels badzout in het babybadje bereik je al het optimale effect. Bevat echte kamille en lavendel, ideaal voor het slapen gaan of om onrustige baby's te ontspannen. Ook later heeft je kind er nog wat aan, hij of zij zal deze geuren namelijk later associëren met de rust en ontspanning van een heerlijk bad.

Dit badzout bevat geen allergenen, geen kunstmatige toevoegingen en alle ingrediënten zijn geschikt voor baby's. Ook te gebruiken voor kinderen tot en met 6 jaar. Gebruik naarmate het bad groter wordt wat meer badzout.

100% handgemaakt. 100% natuurlijk. Gekleurd met extract van rode biet (roze) of spirulina (blauw). Beide badzouten hebben behalve de kleur dezelfde samenstelling.
400g badzout. Wordt geleverd in een kunststof pot voorzien van een handig deksel. Goed voor 10 tot 20 keer baden.
De weergegeven foto's zijn echte foto's van onze eigen producten. Omdat dit product handgemaakt en natuurlijk is kan de kleur en consistentie van wat u ontvangt iets afwijken van de foto.

Geen